Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Zgodnie z zamówieniem i szybciej niż wstępnie podali.

    Jerzy, 14 październik 2017

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Pyszne jedzonko :)

    Mirosława, 27 wrzesień 2017

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Wszystko pyszne jak zawsze :)

    Adam, 19 wrzesień 2017

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Tym razem sie nie popisali, dostawa szybko, ale zbyt dobre nie było, mam nadzieje ze następnym razem wrócą do swojego wysokiego poziomu

    Filip, 05 wrzesień 2017

    ? Dziękujemy za opinię

    Zespół Margaret

    Tym razem pierogi ruskie wyśmienite.

    Jerzy, 26 sierpień 2017

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Zamówiłam danie dnia, którym była roladka z pieczarkami i serem, do tego kaszę oraz marchewkę z groszkiem i zupę. Kasza gryczana, dobra. Marchewka z groszkiem była najbardziej bezpłciowa marchewka z groszkiem jaka miałam sposobność jeść. Najgorsza z tego wszystkiego była roladka. Przesolona do granic nieprzyzwoitości, jedyne co było w niej czuć to właśnie sól. Sól, sól i nic więcej! A czemu jednak skłoniłam się do napisania opini? Ponieważ dzień później wymiotowałam i miałam ogólnie rozstrój żoładka. Zapewne smakiem soli starano przykryć się niezbyt świeże mięso. Kompletnie nie polecam!

    Zofia, 11 sierpień 2017

    Brak zgody na sugestię nie świeżego mięsa. Bezwzględnie każda wyjeżdżająca od nas potrawa jest super świeża! Co do pozostałego wpisu opinia sugestywna. Pozdrawiamy!

    Zespół Margaret

    Super.

    Michał, 23 lipiec 2017

    Polecamy się!

    Zespół Margaret

    Koszyk jest bardzo irytujący i niedopracowany. Wybieram jakieś danie, do tego np. rosół i wyskakują jakieś śmieci typu "Danie Dnia na kuchni Józek Elwira Ignacy-Makaron..." i w tym ani słowa o rosole i weź tu teraz zgaduj, czy się dodał do zamówienia czy nie. Formularz do zamówienia, też wymaga pracy. O wiele milej zamawia się przez pyszne.pl

    Paweł, 21 lipiec 2017

    Dziękujemy za opinię.

    Zespół Margaret

    Trochę się rozlało... Może dlatego było zimne...

    Marek, 08 lipiec 2017

    Dziękujemy za uwagę!

    Zespół Margaret

    Na czas , a nawet trochę wcześniej ;-) Pierogi i naleśniki w porządku.

    Jerzy, 12 czerwiec 2017

    Dzię-ku-je-my!

    Zespół Margaret

    Zamowienie było sporo opóźnione, sałatka serowa była żartem - polecam wspomnieć w opisie ze to kostki żółtego sera na sałacie lodowej .... Zupa minestrone to samo, jedyne warzywa to marchewka i cos co mogło byc ogórkiem. Niestety nie zdecyduje sie na ponowne zamowienie u was.

    Olga, 05 czerwiec 2017

    Dziękujemy za opinię ! To coś po za marchewką to cukinia, bakłażan tako jest to zupa. Za spóźnienie przepraszamy. Wczoraj padały wszelkie rekordy co do ilość zamówień. Pozdrawiamy!

    Zespół Margaret

    Uwielbiam Wasze jedzenie!

    Jakub, 31 maj 2017

    Dziękujemy Bardzo!

    Zespół Margaret

    Jestem bardzo zadowolona z usług restauracji. Obiadki zamawiam dosyć często, zawsze z dwóch dań a zawsze okazuje się, że najadam się samą zupką :) Bardzo szybka dostawa pysznego i ciepłego jedzenia.

    Weronika, 22 maj 2017

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Ocena restauracji niska, ponieważ w niej nie byłam. Jedzonko, które zamówiłam było świeże i przepyszne. Szczególnie zasmażana kapusta. Jedyną uwagę jaką mam to do Pana, który przywiózł jedzenie. Pomylił adresy, więc jedzenie nie było ciepłe i był bardzo nie uprzejmy. Miała wrażenie, że przyjechał do mnie za karę. Pozdrawiam :)

    Anna, 16 maj 2017

    Dziękujemy za opinię i sugestie!

    Zespół Margaret

    Jedzenie pierwsza klasa . Polecam !

    Barbara, 05 maj 2017

    Dziękujemy za ocenę!

    Zespół Margaret

    Super mizeria :* tego mi było wczoraj trzeba :)

    Bartłomiej, 30 kwiecień 2017

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Szybka dostawa, smaczne jedzenie

    Kamila, 25 kwiecień 2017

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Smaczne, ciepłe - polecam.

    Jerzy, 21 kwiecień 2017

    Dziękujemy za pozytywną opinię!

    Zespół Margaret

    Spodziewałem się lepszej jakości jedzenia. Spagetti nieco za słone i tłuste, zupa pomidorowa z torebki, jedynie dodano kawałki pomidorów.

    Adrian, 10 kwiecień 2017

    Bardzo nam przykro, ale opinia typu zupa z torebki mówi wszystko. Nic komentować nie trzeba. Nie uprawiamy tego typu metod gotowania. Pozdrawiamy!

    Zespół Margaret

    Drugie zamówienie i znowu kurierowi się w torbie wywróciło, i się wylało, i się wymieszało, i wyszły naleśniki w sosie skwarkowo-pierogowym :-( Po za tym jedzenie smaczne.

    Jerzy, 29 marzec 2017

    Dziękujemy za opinię. Dołożymy wszelkich starań, aby takie sytuacje nie miały miejsca.

    Zespół Margaret

    ja ze słodkości to kaszankę najbardziej lubię, ale w zamian za 5 pieczątek się na sernik skusiłem... bo stale jest tam ten limit zamówienia tak wycyrklowany, że nie dla singli absolutnie :( dajcie 2 zupy za 5 każda albo coś, bo zawsze na sztucznie trzeba coś domawiać.. no i za dużo smażonego w ofercie, przejada się po jakimś czasie... ale sernik super... z gotowego serka czy własna produkcja? Pozdrawiam :*

    Bartłomiej, 29 marzec 2017

    Dziękujemy za opinię Pomyślimy!

    Zespół Margaret

    Jak zawsze pyszne i gorące :) dziękujemy!

    Urszula, 22 marzec 2017

    My dziękujemy bardziej. Dzię-ku-je-my!

    Zespół Margaret

    Smaczne, świeże, gorące, punktualnie na czas.

    Wiesław, 20 marzec 2017

    Dziękujemy za pozytywną opinię!

    Zespół Margaret

    Najlepszy rosol we Wroclawiu :D

    Michal, 04 marzec 2017

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    ziemniaki przesolone a widok zamówienia znacznie odbiegał od tego co jest na stronie

    Tomasz, 23 luty 2017

    Dziękujemy za opinię.

    Zespół Margaret

    Jesteście super i przygotowujecie najlepsze jedzenie!

    Jakub, 10 luty 2017

    Dzię-ku-je-my!

    Zespół Margaret

    Szybko i smacznie

    Bartłomiej, 04 luty 2017

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    rosol zimny - musialam odgrzac, ale bardzo bardzo smaczny

    Marta, 31 styczeń 2017

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Jedzenie smaczne i na czas. :)

    Magdalena, 12 styczeń 2017

    Dziękujemy za pozytywną opinię!

    Zespół Margaret

    można zrobić zamówienie bez tworzenia konta ale to nie działa - mało inteligentny klient może nie zauważyć, że zamówienie nie zostało wysłane

    Wiesław, 19 grudzień 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    jedzenie dotarło z dużym opóźnieniem i było zimne ;/

    Olga, 12 grudzień 2016

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Margaret

    Żurek jak dla Nas trochę za słony ;) Ale ciepłe i dobre ;)

    Artur, 11 grudzień 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Zupy nieco za chłodne.

    Mateusz, 10 grudzień 2016

    Dziękujemy za uwagę!

    Zespół Margaret

    Brak jednej zamówionej zupy. Pani która dostarcza bardzo sympatyczna i bardzo ładna :) Pozdrawiam

    Daniel, 05 grudzień 2016

    Dziękujemy za opinię. Prosimy przy kolejnym ewentualnym zamówieniu o przypomnienie o brakującej zupie w uwagach. Pozdrawiamy

    Zespół Margaret

    dostava 3 godiny

    Andrii, 02 grudzień 2016

    Informacja istotnie zawyżona. Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Zero uwag :) wszystko dobre :)

    Maja, 30 listopad 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Jedzenie smaczne, bardzo smaczne, ale na większe porcje bym się nie pogniewał ;-)

    Jakub, 27 listopad 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Jak zawsze pyszne jedzenie

    Maria, 16 listopad 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Jedzenie wciąż na najwyższym poziomie, ale tym razem baardzo długi czas oczekiwania :( Dla głodnego to prawie jak tortura ;-)

    Jakub, 09 listopad 2016

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Margaret

    Jak zawsze smacznie i na czas. Zupa fasolowa bardzo smaczna.

    Tomasz, 05 listopad 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Super!

    Mateusz, 25 październik 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Jedzenie średnie w smaku;)

    MONIKA, 23 październik 2016

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Margaret

    Duże porcje i pyszne jedzenie :)

    Bartosz, 18 październik 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Zamowienie przyszlo przed czasem. Jedzonko pyszne!

    Beata, 13 październik 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Przepyszne, najlepsze i niech tak zostanie!

    Jakub, 08 październik 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Bardzo szybka dostawa, smaczne jedzonko i w dodatku za rozsądną cenę :)

    Agata, 01 październik 2016

    Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie

    Zespół Margaret

    DOBRE JEDZENIE, SPRAWNA DOSTAWA- ZAWSZE NA CZAS;)

    Martyna, 28 wrzesień 2016

    Dziękujemy serdecznie!

    Zespół Margaret

    Jedzonko jak zwykle smaczne i pożywne

    Patrycja, 13 wrzesień 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    polecam :)

    Katarzyna, 12 wrzesień 2016

    Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    Jedzenie smaczne, gorące i na czas. Jednak nie otrzymałem gratisowej puszki Pepsi. Dodatkowo w menu nadal nie ma placka po meksykańsku, o którym info dostałem na @. Słabo

    Tomasz, 09 wrzesień 2016

    Propozycja potrawy np. placek po meksykańsku jest daniem dnia tylko na określony dzień. Gratisowa puszka jest należna do oddania przy kolejnym zamówieniu /błąd ludzki/

    Zespół Margaret

    Smaczne

    Manuel, 05 wrzesień 2016

    Dziękujemy i zapraszamy ponownie.

    Zespół Margaret

    Jedzenie smaczne i na czas. Szkoda tylko że wróciła opłata za dowóz i wzrosła kwota minimalna.

    Tomasz, 02 wrzesień 2016

    Witamy! Opłata za dowóz symboliczna 2 zł ale kwota minimalna nie wzrosła. Pozdrawiamy

    Zespół Margaret

    Pyszności!

    Jakub, 24 sierpień 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Pycha!

    Jakub, 17 sierpień 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Okropnie długi czas oczekiwania na przywóz jedzenia

    Paweł, 12 sierpień 2016

    Sytuacja wyjątkowa i awaryjna. Aktualnie po awarii!

    Zespół Margaret

    Trochę się dostawa przedłużyła, ale restauracja poinformowała telefonicznie o problemach za co należy się duży + .

    Tomasz, 10 sierpień 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Po zamówieniu otrzymałam telefon, że nie ma mięsa, rosol sie zepsuł, nie ma Tymbarka wiec moze pepsi. Całe moje zamowienie zostało zmienione, następnie zmienili adres dostawy, pani dostarczająca jedzenie nie potrafiła sie porozumieć po polsku ani obsługiwać gps, a jak sie dzwoniło to nie odbierała, przez 40 minut krążyła po jednej ulicy mimo ze adres znała poprawny, a dom w ktorym mieszkam jest baarszo widoczny przy ulicy duzego ruchu, takze nie polecam.

    Klaudia, 30 lipiec 2016

    Smaczna szczawiowa, mega duży schaboszczak. Tylko frytek jakby trochę mało.

    Tomasz, 14 lipiec 2016

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Margaret

    wszystko super :)

    Krystian, 20 czerwiec 2016

    Dziękujemy za pozytywną opinię!

    Zespół Margaret

    Pyszne jedzonko

    Maria, 05 czerwiec 2016

    Dziękujemy

    Zespół Margaret

    ok:)

    INCEPTO, 01 czerwiec 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Jedzenie i szybkosc dostawy ok. Tylko nie dostalem jednej zupy i brak reakcji na maila ze strony restauracji :(

    Marcin, 22 maj 2016

    W kolejnym zamówieniu proszę dopisać w uwagach + jedna zupa. Pozdrawiamy

    Zespół Margaret

    ok

    INCEPTO, 17 maj 2016

    Dziękujemy

    Zespół Margaret

    sprawnie i smacznie

    INCEPTO, 27 kwiecień 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Super smacznie!

    Dorota, 15 kwiecień 2016

    Dziękujemy za pozytywną opinię!

    Zespół Margaret

    No niestety, tym razem znacznie gorzej. Zamówione potrawy były spieczone i wysuszone. Nie smakowało to za bardzo

    Wiesław, 09 kwiecień 2016

    Dziękujemy za wyrażenie opinii

    Zespół Margaret

    miód mailina, tylko zamawiać i tyć, diety są przereklamowane:)

    Marek, 04 kwiecień 2016

    I tego się trzymajmy! Pozdrawiamy gorąco

    Zespół Margaret

    ok

    Paweł, 24 marzec 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    szybko i smacznie

    INCEPTO, 22 marzec 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    szybko i smaczne

    Sylwester, 15 marzec 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    bardzo smaczne zupy!

    Konrad, 07 marzec 2016

    Dziękujemy za opinię! Zapraszamy ponownie

    Zespół Margaret

    Wszystko dobrze

    Maciej, 05 marzec 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Nie będę nic pisać!

    Sebastian, 26 luty 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Tym razem był schabowy i szwajcar. Czy schabowego smażycie na smalcu? Lekko dało się wyczuć. Jeśli tak to plus dla Margaret! Najlepszy schabowy jaki jadłem od dawna! Szwajcar za to bardzo dobrze przyprawiony a mięso bardzo miękkie. Bardzo smaczny. No i pierwszy raz w zestawie pojawiła się surówka z czerwonej kapusty. Może być częściej. ;-)

    Rafał, 20 luty 2016

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Margaret

    Jak zawsze super. Brawo za udostępnienie możliwości dobrania dodatków i kapusty. :)

    Magdalena, 15 luty 2016

    Dziękujemy za opinię i polecamy się!

    Zespół Margaret

    Bardzo dobra zupa. Smaczne jedzenie i dobra cena.

    Ewlina, 10 luty 2016

    Dziękujemy za pozytywną opinię!

    Zespół Margaret

    Macie w regulaminie napisane, że czas dostawy może się wydłużyć do 80% czasu (czyli w moim wypadku do 2h42m) - bardzo sprytnie. Jednak gdy czekam już te 90 minut (co już jest bardzo długo, bo na stronie reklamujecie się że 30-40 minut), to kolejne 16 minut jest katorgą. Nie wiem czy doczekam 5 pieczątek jeśli ponownie będę musiała umierać z głodu!

    Agnieszka, 07 luty 2016

    Przepraszamy za niedogodności. Dołożymy wszelkich starań, a by czas dostawy skrócić. Pozdrawiamy!

    Zespół Margaret

    Wspaniałe jedzenie, przyzwoite ceny, dostawa na czas. Polecam :)

    Karolina, 29 styczeń 2016

    Dziękujemy serdecznie za opinię!

    Zespół Margaret

    1/10 nie polecam, spóźnienie ponad godzinę, żadnej informacji, że się spóźnią czyli łącznie czekaliśmy 2 i pół godziny i placki przesolone ciężko było to zjeść.

    Damian, 21 styczeń 2016

    Czas oczekiwania poprawiamy będzie lepiej, Ilość soli kwestia subiektywna. Pozdrawiamy

    Zespół Margaret

    Nie dość, że pyszne to błyskawiczne! :)

    Łukasz, 18 styczeń 2016

    kłaniamy się!

    Zespół Margaret

    Szybko, tanio i pysznie. Polecam.

    Patryk, 15 styczeń 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    szybka dostawa, smaczne dania

    Sylwester, 06 styczeń 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Super jedzonko

    Maria, 23 grudzień 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    jedzenie było nieco chłodne

    Wiesław, 20 grudzień 2015

    Postaramy się o wyższą temperaturę potraw. Pozdrawiamy!

    Zespół Margaret

    Szkoda, że ziemniaki kompletnie niesłone, ale poza tym bardzo smacznie. Lepiej niesłone niż za słone :)

    Anna, 20 grudzień 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Jedzenie było dobre, ale czekanie ponad dwie godziny, gdzie dowóz miał się uwinąć w nieco ponad godzinę, to trochę przesada.

    Robert, 14 grudzień 2015

    Nasze działanie ukierunkowane jest na poprawę tych sytuacji. Obiecujemy, że będzie lepiej czyli szybciej! Pozdrawiamy

    Zespół Margaret

    Szybko i sprawnie, a jedzenie całkiem smaczne :)

    Paweł, 13 grudzień 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Dwa razy dłużej czekałem na posiłek niż początkowo mnie informowano.

    Dominik, 07 grudzień 2015

    Dokładamy starań, aby czas oczekiwania na dostawę był jak najkrótszy. Będzie lepiej! Pozdrawiamy

    Zespół Margaret

    Jak zawsze super

    Jakub, 25 listopad 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Margaret

    Nie było zupy (żurek), którą zamówiłem i opłaciłem, oprócz tego panierka jakaś dziwna, odchodziła całymi płatami. Mimo wszystko było dość smaczne, chociaż ciągle jest długi czas oczekiwania (ponad godzina)

    Piotr, 21 listopad 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    super

    Krystian, 18 listopad 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Troche drogi dowóz 6 km 15 zł ( a rachunek był ponad 70 zł )

    Mateusz, 16 listopad 2015

    Dziękujemy za opinię. Według google.pl/maps odległość na cynamonową 16 to 8,7 km

    Zespół Margaret

    Jak zwykle smacznie i zdrowo. Polecam!

    Natalia, 13 listopad 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Coraz większa kwota zamówienia i pojawienie się opłaty za dowóz. Nieładnie

    Tomasz, 10 listopad 2015

    Minimalna kwota zamówienie nie uległa zmianie. Wprowadziliśmy symboliczną opłatę za dowóz w pierwszej strefie w wysokości 2zł Jest to wartość nie pokrywająca w żaden sposób kosztów dostawy. Pozdrawiamy

    Zespół Margaret

    Dostawa na czas, jedzenie, pyszne, dobrze przyprawione, świeże i smaczne surówki, duże porcje. Polecam!

    Natalia, 04 listopad 2015

    Dziękujemy za opinię.

    Zespół Margaret

    Jedzenie pyszne, domowe, jak u mamy, dostawa na czas. Atrakcyjne ceny i promocje

    Natalia, 21 październik 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Jedzenie bardzo dobre tylko czas dostawy trochę za długi (ponad 1,5h)

    Krzysztof, 16 październik 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    wszystko ok

    Marcin, 13 październik 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    kierowca przyjechał spóźniony 40 min po maksymalnym czasie, przez co jedzenie było już trochę chłodne

    Daniel, 12 październik 2015

    Dokładamy wszelkich starań, aby przy mocno wzmożonym ruchu być w stanie mieścić się w określonych ramach czasowych. Pozdrawiamy!

    Zespół Margaret

    Mogę śmiało polecić Margaret Wrocław, jedzenie na czas, smaczne i świeże, wszystko tak jak być powino

    Małgorzata, 08 październik 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Smaczne, gorące i na czas. Polecam

    Tomasz, 29 wrzesień 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    oba danie smaczne i w dobrej jakości

    Marcin, 22 wrzesień 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    super

    Bartosz, 18 wrzesień 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Margaret

    Wszystko ok

    Michał, 14 wrzesień 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Płynność koszyka jest zastanawiająca. W momencie, kiedy dodałem drugie danie zamówienie znikało. Dopiero po kilkukrotnym powtórzeniu

    Mateusz, 08 wrzesień 2015

    Przeanalizujemy temat. Pozdrawiamy!

    Zespół Margaret

    szybki dostaw z dobrym domowym obiadem. duzo miesa

    Paweł, 04 wrzesień 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Wszystko w jak najlepszym porządku

    Michał, 01 wrzesień 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Szybko i smac

    Jakub, 30 sierpień 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Jedzenie było niesmaczne.

    Jędrzej, 24 sierpień 2015

    O gustach się nie dyskutuje

    Zespół Margaret

    Jedzenie w Państwa restauracji -szczerze rozne(chyba dwóch różnych kucharz). Raz jest pyszne a raz bez smaku.

    Anna, 23 sierpień 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Mega smaczne,gorące i na czas :)

    Małgosia, 25 lipiec 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Ok

    Kacper, 21 lipiec 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Wszystko pięknie, ładnie. :) Ekspresowa dostawa. O połowę szybciej niż podane w przybliżonym czasie oczekiwania. :)

    Katarzyna, 20 lipiec 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    SUPERR!!! SZYBKO I PRZEPYSZNE PIEROGI!!

    Dorota, 11 lipiec 2015

    Dziękujemy za opinię i zapraszamy do zamówień bezpośrednio z naszej strony

    Zespół Margaret

    Polecam. Trochę długi czas oczekiwania na zamówienie, ale jedzenie pyszne i ciepłe. :)

    Katarzyna, 01 lipiec 2015

    Dziękujemy za opinię. Formułą realizacji naszych zamówień jest zupełnie różna np. od pizzerii gdzie dania realizowane są dużo szybciej. Nasze menu jest bardzo bogate zawiera zupy, placki, naleśniki, pierogi, sałatki dania z grilla , kanapki i głównie przeróżne drugie dania. Wszystko to jest przygotowywane na bieżąco po wpłynięciu zamówienie. Różnorodność menu jak i nie małe kolejki powodują średnio dłuższy czas oczekiwania niż w innych np. pizzeriach. Pozdrawiamy!

    Zespół Margaret

    serdecznie polecam

    Małgorzata, 21 czerwiec 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Jako danie dnia figurował stek, niestety dostarczono mi kotleta mielonego. Reszta w porządku.

    Renata, 18 czerwiec 2015

    Witam
    Informacja ogólna od technologa firmy Margaret Otrzymała pani w zamówieniu stek wieprzowy gdyż różni on się od mielonego tym, że jest z mięsa siekanego, nie ma w nim bułki, i nie ma w nim jajka. Pozdrawiamy!

    Zespół Margaret

    Szybka dostawa i doskonałe jedzenie.

    Radosław, 15 czerwiec 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Polecam każdemu, bardzo często zamawiam i smakuje doskonale.

    Teodor, 12 czerwiec 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Długi czas oczekiwania, jedzenie dobre

    Damian, 30 maj 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Margaret

    Jedzenie było chłodne.

    Karolina, 26 maj 2015

    Dokładamy wszelkich starań, aby jedzenie przyjeżdżało gorące i zapewne następnym razem tak będzie. Pozdrawiamy!

    Zespół Margaret

    Naleśniki Firmowe, Bardzo Dobre

    Damian, 23 maj 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    jak zwykle - miodzio! :D

    Piotr, 20 maj 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Drugie danie bardzo dobre, ale zapomnieli dodać zupy do mojego zamówienia, za którą zapłaciłam...

    Judyta, 18 maj 2015

    Przepraszamy za brak zupy. Jako rekompensatę przy kolejnym zamówieniu będziemy winni dwie! Proszę o info w uwagach przy zamówieniu.

    Zespół Margaret

    Całe jedzonko super, tylko Carbonara nie byłą Carbonarą (jajko nie może być w niej całkowicie ścięte)

    Daniel, 05 maj 2015

    Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy!

    Zespół Margaret

    Smacznie

    Wojciech, 27 kwiecień 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Dobre

    Wojciech, 22 kwiecień 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Brak jajka sadzonego w zestawie już drugi raz.

    Tomasz, 22 kwiecień 2015

    Reklamacja zrealizowana. Pozdrawiamy

    Zespół Margaret

    Smacznie Dzisiejsze Zamówienie było szybko i zasługuje na wieli plus Smak cudowny całych dań

    Wojciech, 21 kwiecień 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Pysznie Polecam

    Wojciech, 16 kwiecień 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Margaret

    -

    Anna, 13 kwiecień 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Smacznie Polecam

    Wojciech, 09 kwiecień 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Ziemniaki nie były świeże. Reszta ok. Zupa przepyszna!

    Judyta, 27 marzec 2015

    Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy!

    Zespół Margaret

    danie dnia, zupy doskonałe. Dostawa na czas, ciepłe, spore porcje. Polecam

    Stanisława, 10 marzec 2015

    Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    Smacznie

    Wojciech, 03 marzec 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Placek po węgiersku dobry, zupki super, ale mój naleśnik po prowansalsku miał same pomidory w środku (brak szynki), przez co był mdły i średnio jadalny, niestety pół zostawiłam :(

    Magdalena, 25 luty 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Margaret

    Byłoby 5 gwiazdek, gdyby jedzenie było cieplejsze.. Ale była to niedziela, więc można wybaczyć ;)

    Filip, 23 luty 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    znowu jedną gwiazdkę mniej dla skubacza - smsy spamowe ustały, ale wylano dziecko z kąpielą i mojego nru telefonu nie przekazano pani z dostawy. Bidulka nie mogła mnie odnaleźć ;) Kusiło mnie też aby odjąć gwiazdkę za kropkę w "Zamówienie nr. 1558321 w Skubacz.pl", ale jeszcze tym razem odpuściłem

    Piotr, 20 luty 2015

    Każdy kierowca otrzymuje nr telefonu do klienta. Tak było również teraz. Kierowcy się nie zmienili i adres jest nam znany od kilku zamówień. To, ze nie ma pana telefonu w systemie nie ma tu nic wspólnego. Są to dwie różne bazy. Pozdrawiamy!

    Zespół Margaret

    Smacznie delikatna poprawa

    Wojciech, 18 luty 2015

    Cieszy nas. Pozdrawiamy

    Zespół Margaret

    wszystko smaczne, ciepłe i na czas. Polecam

    Stanisława, 17 luty 2015

    Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    Smacznie Polecam

    Wojciech, 16 luty 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Bardzo dobre jedzenie, ciepłe, smaczne i aromatyczne.

    Jan, 14 luty 2015

    Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    Schabowy ok surówki ok ziemniaki smazone - niesmaczne, pyzy ok

    Adrianna, 11 luty 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Margaret

    Jedzonko pyszne, dostawa w ciągu godziny. Wszystko na plus :)

    Magdalena, 09 luty 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    domowe pyszne jedzenie

    Małgorzata, 05 luty 2015

    Dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy`!

    Zespół Margaret

    brak możliwości usinięcia swojego nru telefonu z listy spamowej z promocjami

    Piotr, 03 luty 2015

    Numer telefonu został usunięty. Pozdrawiamy

    Zespół Margaret

    smakowało

    Michał, 31 styczeń 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Jedzonko smaczne. Mogłoby być trochę tańsze to zamawiałbym codziennie :) W godzinach szczytu zdarzyło się, że czekałem ok 75 min.

    Damian, 30 styczeń 2015

    Zachęcamy do wykupienia abonamentu. Będzie taniej! Pozdrawiamy

    Zespół Margaret

    Domowe jedzenie w przyzwoitej cenie

    Tomasz, 27 styczeń 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Margaret

    Niesetety ostatnio bylam zawiedziona sphagetti zdecydowanie na nie za mala ilosc sosu co do ilosci makaronu co bylo dosc niemila niespodzianka bo to nic fajnego jesc suchy makaron. Ogolny smak sosu nawet ok ale ilosc na prawde rozpaczliwa. Niechetnie zostawiam taka opinię gdyz lubilam to miejsce jednak poczulam sie rozczarowana

    Małgorzata, 22 styczeń 2015

    No cóż. Po ustaleniach z kuchnią postaramy się poprawić w tym elemencie.Spaghetti na następny raz będzie mieć więcej sosu. Przykro nam, że nie do końca smakowało, ale jestem pewien, że następnym razem będzie ok. Dziękujemy za opinię i sugestię. Pozdrawiamy

    Zespół Margaret

    Jak zwykle 3 dzień z rzędu spóźnienie, nie o 5 minut, ale o pół godziny czasem nawet dłużej

    Damian, 18 styczeń 2015

    Witam Czynimy staranie logistyczne, aby sytuacja uległa poprawie. Zdarza się kiedy potencjalny klient składa zamówienie i jest w danej chwili np 7 czy 9 w kolejce to czas dostarczenia się przedłuża. Przepraszamy za tą sytuację. W tych dniach po wprowadzeniu kilku zmian ulegnie ona znaczącej poprawie. Pozdrawiamy!

    Zespół Margaret

    Szybka obsługa domowe smaczne jedzenie

    Małgorzata, 18 styczeń 2015

    Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    Prawie jak u mamy. Nie ma co przesadzać. Ale jak na dowóz to 12 na 10 oceniam. :)

    Kamil, 14 styczeń 2015

    Dziękujemy i zapraszamy

    Zespół Margaret

    3 dzień z rzędu nie mamy zastrzeżeń co do smaku, jakości oraz ilości jedzonka. :)

    Kamil, 11 styczeń 2015

    Dziękujemy za opinię i oby tak dalej!

    Zespół Margaret

    Pyszny gyros a krupniczek jak u mamuśki !:)

    Kamil, 10 styczeń 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    12

    Michał, 08 styczeń 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Jedzenie jest przepyszne, oby tak dalej :)

    Emilia, 23 grudzień 2014

    Dziękujemy bardzo za pozytywną opinie.

    Zespół Margaret

    danie dnia doskonałe, ciepłe i na czas. Polecam goraco te restaurację:-)

    Stanisława, 19 grudzień 2014

    Dziękujemy za opinie i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    Oczywiście posiłek znakomity smaczny ciepły i duża porcja. Wprawdzie zupa dnia została pomylona ale nic nie szkodzi i tak była bardzo dobra. Na pewno będę korzystał z usług online

    Ireneusz, 03 grudzień 2014

    dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Wszystko git.

    Wojciech, 02 grudzień 2014

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Sprawnie i smacznie!

    Grzegorz, 28 listopad 2014

    Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    Zestawy dnia smaczne, urozmaicone. Obsługa on line sympatyczna i pomocna. Jedyne zastrzezenie, to godzina/termin dostawy. Nieraz 30 min przed lub po...

    Stanisława, 24 listopad 2014

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Bardzo dobre jedzonko!

    Marcin, 22 listopad 2014

    Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    ciepłe, terminowo, smaczne:-))))) Polecam

    Stanisława, 13 listopad 2014

    Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    Jak zwykle pysznie :)

    Jacek, 03 listopad 2014

    Dziekujemy i zapraszamy ponownie

    Zespół Margaret

    Świetna sprawa, ciepłe, smaczne, domowe jedzonko na umówioną godzinkę :)

    Jacek, 27 październik 2014

    Dziękujemy bardzo za opinię i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    Miła dostawczyni, oczywiście przed czasem, jedzenie bardzo smaczne. Polecam jak najbardziej.

    Przemysław, 23 październik 2014

    Dziękujemy bardzo i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    Śmietany nie daje się na ciepłe jedzenie, ponieważ w drodze do klienta śmietana się zaważy. Placek praktycznie niedoprawiony, a gulasz z torebki również nie smakuje zbyt dobrze. Ogólnie słabo jak nigdy. Przynajmniej Pani która dowozi jedzenie jest miła, ładna i uśmiechnięta. Z plusów to tyle.

    Matuesz, 09 październik 2014

    Witam Podawanie drobnej ilości śmietany np. na placek węgierski jest normą / daje się /. Śmietana taka nie możliwości ważenia się! Ciasto ziemniaczane przyprawiamy tylko i wyłącznie solą i pieprzem bez żadnych dodatków przypraw sztucznych / może brak przyzwyczajenia u pana/, ale pisanie o gulaszu z torebki świadczy tylko i wyłącznie o pańskiej chęci w nie znanym dla nas powodzie wprowadzenia negatywnego wizerunku naszej firmy oraz jednocześnie zupełnie podważa wiarygodność jak i profesjonalizm pańskiej wiedzy kulinarnej.

    Zespół Margaret

    Polecam wszystko jest bardzo smaczne

    Jacek, 01 październik 2014

    Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    :-)

    Piotr, 26 wrzesień 2014

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Przy tej ilości zamówień i zadowolenia nie wiem już co pisać w tych opiniach, bo staje się to niezwykle powtarzalne ;-) Jak zwykle - DOSKONAŁE DOMOWE jedzenie :-)

    Piotr, 25 wrzesień 2014

    My też……DZIĘKUJEMY!!!!

    Zespół Margaret

    :)

    Piotr, 17 wrzesień 2014

    Dziękujemy bardzo za zaufanie

    Zespół Margaret

    Jak zwykle - na czas, ciepłe, domowe i pyszne!

    Piotr, 20 sierpień 2014

    Tradycyjnie dziękujemy i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    ponownie doskonale :)

    Piotr, 17 sierpień 2014

    Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    jak zwykle ;)

    Piotr, 24 lipiec 2014

    Dziekujemy!

    Zespół Margaret

    Miodzio

    Piotr, 11 lipiec 2014

    Dziękujemy za ocenę i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    Standardowo: 5! Najlepsze domowe żarcie z dowozem!

    Piotr, 27 czerwiec 2014

    Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    Jak zwykle pierwsza klasa :D

    Piotr, 13 czerwiec 2014

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret
  • Jedzenie po raz pierwszy nie dobre. Kapusta na gęsto rozgotowana. Kluski twarde a kotlet... ilość soli w soli 100% Co do placka oceniony został na 5 w skalo od 1 do 10

    Anna, 08 październik 2017

    Dziękujemy za opinię.

    Zespół Margaret

    Smacznie i na czas

    Tomasz, 23 wrzesień 2017

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Szybko i smacznie. Polecam!

    Jerzy, 09 wrzesień 2017

    Dziękujemy i zapraszamy ponownie.

    Zespół Margaret

    Super jedzenie polecam

    Paweł, 03 wrzesień 2017

    Dziękujemy i polecamy się!

    Zespół Margaret

    Zamawiam u nich już od jakiegoś czasu i jak zwykle nie schodzą poniżej pewnego, dość wysokiego poziomu

    Filip, 12 sierpień 2017

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Pysznie!

    Dominik, 24 lipiec 2017

    Dziękujemy

    Zespół Margaret

    Pyszne, Tanio i Szybko :P

    Paweł, 21 lipiec 2017

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Bardzo dobre i szybko dostarczone

    Filip, 08 lipiec 2017

    Dziękujemy za pozytywną opinię!

    Zespół Margaret

    10 na 10 !!!!!!

    Marek, 06 lipiec 2017

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Dobre jedzenie, dostawa zgodna z zadeklarowaną porą.

    Piotr, 08 czerwiec 2017

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Wszystko ok. Polecam.

    Michał, 05 czerwiec 2017

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Wszystko super! Jedzonko przepyszne. Duże słowa sympatii dla Pana kuriera. Do następnego razu :)

    Anna, 24 maj 2017

    Dziękujemy !!!

    Zespół Margaret

    Placek był za słony.

    patryk, 16 maj 2017

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Margaret

    Punktualna dostawa, jedzenie smaczne, ciepłe.

    Jerzy, 12 maj 2017

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Jedzenie poprawne, dobre pierogi. Wolowina slaba, zylasta.

    Daniel, 03 maj 2017

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Zamówienie doszło przed czasem :) Ciepłe i smaczne.

    Monika, 26 kwiecień 2017

    Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    kierowca bładził

    Tomasz, 25 kwiecień 2017

    ?

    Zespół Margaret

    Zamawiamy do firmy - liczymy na ciepłe, domowe jedzenie i takie dostaliśmy. Wczoraj zamówiliśmy pierwszy raz, a dziś drugi i jesteśmy zadowoleni. Jest jakiś minusiknp. zapiekanka makaronowa ma tylko dodatki na wierzchu, ale to tylko taka drobna uwaga. Gulasz był pyszny, pierś zapiekana z serem i pomidorami była bardzo aromatyczna i soczysta, zupa o włoskiej nazwie będąca rosołkiem na warzywkach również była smaczna i lekka. Ktoś się skusił na spaghetti po bolońsku i również mówił, że bardzo smaczne - polecamy spróbować i jesteśmy przekonani że kontakt do Margaret będzie często wymieniany w Waszej firmie :).

    Natalia, 20 kwiecień 2017

    Dziękujemy za laurkę i życzymy zawsze smacznego!

    Zespół Margaret

    Debeściaki!

    Jakub, 31 marzec 2017

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    1. Nie wiedzą Państwo co to znaczy "saute" używając do smażenia łososia mąki. 2. Filet z piersi kurczaka był surowy w środku. 3. Dostawa na terenie Wrocławia 10,00 zł! Nie polecam nikomu!

    Anna, 29 marzec 2017

    .

    Zespół Margaret

    TERMINOWO -OK

    Jadwiga, 27 marzec 2017

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Składanie zamówień i płatności online bez zastrzeżeń, wszystko działa tak jak powinno. Dodatkowy plus za program lojalnościowy. Dostawy realizowane zgodnie z godzinami wskazywanymi w zamówieniu. Z menu szczególnie polecam pierogi ruskie. Spośród dań oferowanych przez Margaret, które dotychczas jadłam, moim zdaniem najlepsze.

    Monika, 22 marzec 2017

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Pyszne domowe jedzenie i troska o klienta.

    Agata, 05 marzec 2017

    Dziękujemy za pozytywną opinię.

    Zespół Margaret

    Oceniam Was na 5 gwiazdek!

    Jakub, 03 marzec 2017

    Dzię-ku-je-my!!!

    Zespół Margaret

    Pycha!

    Jakub, 21 luty 2017

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Mogło by być lepiej

    Ewa, 10 luty 2017

    ?

    Zespół Margaret

    Piąteczka!

    Jakub, 04 luty 2017

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Od jakiegoś czasu ceny poszły w górę, a jakość spadła. Od dawna zamawiam tutaj jedzenie, bo jest pyszne, a do tego bardzo dobry kontakt. Tym razem pierwszy raz mieliśmy sytuację, że zamiast jednej z zup dostaliśmy napój Frugo. Bez żadnej wcześniejszej informacji ze strony restauracji. Mogli przecież zadzwonić i uprzedzić, że akurat ta zupa się skończyła to byśmy wzięli inną lub zrezygnowali całkowicie. A tak to w cenie 2 zł zamiast zupy przyszło Frugo. Jestem bardzo rozczarowana, bo zawsze ktoś dzwonił, jak było coś nie tak.

    Katarzyna, 30 styczeń 2017

    Witam! Splot nieporozumień. Przepraszamy za błąd nie wydania zupy, która na stanie była. Jednocześnie trwa akcja promocyjna gdzie do każdego zamówienia nasi klienci otrzymują Frugo gratis. Pozdrawiamy i przepraszamy za błąd nie spakowania zupy.

    Zespół Margaret

    :)

    Jakub, 03 styczeń 2017

    Dziękujemy

    Zespół Margaret

    Pyszne jedzenie, dostawa na czas!

    Mateusz, 18 grudzień 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Czas oczekiwania na zamówienie wynosił prawie 2godziny.. Kierowca nawet nie przeprosił za tak długie oczekiwanie. Stąd ocena.

    Mateusz, 12 grudzień 2016

    Dziękujemy za opinię.

    Zespół Margaret

    Miła obsługa, a jedzonko pychota :) zawsze na czas.

    Olga, 11 grudzień 2016

    Dziękujemy za pozytywną opinię! Pozdrawiamy

    Zespół Margaret

    OK

    Sebastian, 08 grudzień 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Tym razem porażka. Miało być żeberko w zestawie. Był wysuszony i spieczony kawałek mięsa. Sos znikł chyba po drodze i to bardzo skutecznie. Zestaw surówek również wyparował. Danie niekompletne, a zapłacone. Pierogi posklejane ze śladową ilością okrasy. Źle. No i rosnące z miesiąca na miesiąc ceny.

    Wiesław, 03 grudzień 2016

    Opinia mocno subiektywna, ale dziękujemy za nią!

    Zespół Margaret

    W każdej dodawanej tutaj opinii, staram się być obiektywny. Jedzenie od Państwa zawsze bardzo mi smakuje i jeśli o to chodzi - nigdy się nie zawiodłem. Niestety, tym razem jedzenie dotarło 20 minut pod czasie i niestety było wystygnięte. Kotlet drobiowy w sosie śmietanowo-brokułowym palce lizać - porcja była wystarczająco duża, sos bardzo dobry. Frytki też przepyszne, ale mogłoby być ich troszeczkę więcej :)

    Jakub, 30 listopad 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Za słone.

    Tomasz, 28 listopad 2016

    Dziękujemy za opinię.

    Zespół Margaret

    Bardzo dobre jedzenie. Fajnie by było, gdyby porcje były ciut większe. Zamówiłem ostatnio karkówkę, frytki i ziemniaczki pieczone i właśnie te produkty powinny być wydawane w większych porcjach, bo się zwyczajnie nie najadłem, a nie jestem jakimś głodomorem ;-)

    Jakub, 18 listopad 2016

    Dziękujemy za opinię wraz z sugestią

    Zespół Margaret

    jedzenie przepyszne

    Anna, 14 listopad 2016

    Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    Bardzo dobry kotlet, frytki i rosół.

    Tomasz, 09 listopad 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Bardzo dobre jedzenie :)

    Jakub, 30 październik 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Jak zawsze smacznie i na czas. Wielki + za obniżenie wartości minimalnego zamówienia. Flaczki super, pikantne. Kurczak ze szpinakiem - rewelacja.

    Tomasz, 24 październik 2016

    Dziękujemy za pozytywną opinię!

    Zespół Margaret

    Jak zawsze smacznie i szybko, polecam!

    Marcin, 23 październik 2016

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Margaret

    Wow! Jestem zachwycony :)

    Jakub, 15 październik 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Szybko i smacznie.

    Tomasz, 12 październik 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Jedzenie przepyszne. Szkoda, że minimalna kwota zamówienia z dostawą nie wynosi połowę mniej, wtedy zamawiałbym zdecydowanie częściej :)

    Jakub, 05 październik 2016

    Witamy! Dziękujemy za opinię. Pragniemy jednocześnie poinformować, że od kilku dni minimalna kwota zamówienia dla pana strefy dostaw to 17 zł

    Zespół Margaret

    Jedzenie przepyszne. Szkoda, że minimalna kwota zamówienia z dostawą nie wynosi połowę mniej, wtedy zamawiałbym zdecydowanie częściej :)

    Jakub, 28 wrzesień 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Wzorowe podejście do klienta, brak gulaszu = danie na zamianę, nawet droższe. Pamiętali też o zaległej Pepsi. BRAWO !!!

    Tomasz, 14 wrzesień 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Smacznie i szybko, polecam!

    Marcin, 12 wrzesień 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    wszystko ok

    Wiesław, 12 wrzesień 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Jedzenie smaczne, zamówienie na czas, no i najważniejsze, wszystko on-line :)

    PAULIna, 06 wrzesień 2016

    Dziękujemy za opinie i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    super

    Jakub, 03 wrzesień 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Ekspresowa dostawa!

    Mateusz, 02 wrzesień 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    super

    INCEPTO, 19 sierpień 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Jedzenie na poziomie, dobre domowe dowieziona na czas

    KATARZYNA, 13 sierpień 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Dostawa na czas, jedzenie gorące i smaczne. No i nareszcie buraczki w surówce

    Tomasz, 12 sierpień 2016

    Dziękujemy za pozytywną opinię.

    Zespół Margaret

    Jedzenie smaczne, gorące i przed czasem dostarczone.

    Tomasz, 31 lipiec 2016

    Dziękujemy za opinię.

    Zespół Margaret

    Brak uwag, jedzenie bardzo pyszne

    Dorota, 20 lipiec 2016

    Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    godne polecenia :)

    INCEPTO, 23 czerwiec 2016

    Dziękujemy!!!!

    Zespół Margaret

    Smacznie, szybko.

    Łukasz, 13 czerwiec 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    wszystko ok!

    Zdzisław, 03 czerwiec 2016

    Dziękujemy

    Zespół Margaret

    Smacznie, na czas no i ciepłe! Schabowy jak zwykle pycha! :)

    Rafał, 01 czerwiec 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Po długim okresie wymiany surówek na zasmażaną kapustę, dałem im dziś ponownie szansę tym pierwszym i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Tak trzymać!

    Piotr, 17 maj 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    smaczne jak zawsze:)

    INCEPTO, 13 maj 2016

    Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie.

    Zespół Margaret

    Smacznie, tanio, dużo, szybko, serio!

    Marek, 18 kwiecień 2016

    Dziękujemy za pozytywną opinię!

    Zespół Margaret

    Tasty

    Jakub, 11 kwiecień 2016

    Dziękujemy

    Zespół Margaret

    jedna gwiazdka mniej za: 1) ziemniaki (które koniecznie trzeba zawsze wymieniać na którąś z opcji za 2 PLN) 2) kropkę po nr w "Zamówienie nr. 123456" w opisie transakcji Dotpay 3) surówki, które szału nie robią (choć są akceptowalne, w przeciwieństwie do ziemniaków)

    Piotr, 08 kwiecień 2016

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Margaret

    dobre jedzonko,fajne zamawianie online

    INCEPTO, 31 marzec 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    SUPER

    Paweł, 23 marzec 2016

    Dziękujemy !

    Zespół Margaret

    Długi czas oczekiwania na zamówienie

    Paweł, 22 marzec 2016

    W szczycie obiadowym mamy kumulację zamówień. Czas oczekiwania w granicach godziny jest myślę w miarę do przyjęcia. Postaramy się, aby czas ten jeszcze maksymalnie skrócić. Pozdrawiamy

    Zespół Margaret

    razi "zamówienie nr. " w mailu z potwierdzeniem płatności

    Piotr, 15 marzec 2016

    No cóż pomyślimy!

    Zespół Margaret

    pyszne

    Dawid, 06 marzec 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Jak zwykle - wszystko ok!

    Zdzisław, 29 luty 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Elegancko

    Łukasz, 23 luty 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Wszystko ok!

    Zdzisław, 15 luty 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Wybitne!!! Miałem 'najazd' Rodziny i po długim spacerze w dość zimnym otoczeniu postanowiłem zamówić coś na rozgrzanie na obiad :) Rosołek, barszczyk ukraiński i wiejska wieprzowina z kopytkami z zasmażaną kapustą dostarczone w 20 minut... Przez Rodzinę potwierdzone, że pyszne. Dziękuję :*

    Bartłomiej, 14 luty 2016

    Dziękujemy za wybitną ocenę!

    Zespół Margaret

    Na stornie mogłaby być informacja o tym, jakie surówki wchodzą, danego dnia w bukiet surówek. Buraczki były super, z pekińskiej też. Ale z selera to po prostu, osobiście nie lubię i wolałbym dwie pozostałe niż te trzy. Ale poza tym, bardzo smacznie. :)

    Rafał, 08 luty 2016

    Dziękujemy za racjonalną podpowiedź. Pozdrawiamy!

    Zespół Margaret

    Jedzenie prawie niejadalne. Dostawa spozniona o godzinę. Duzy minus.

    Michał, 30 styczeń 2016

    Jak widać jest pan ewenementem na naszej ponad dwustu osobowej liście pozytywnych opinii. Pozdrawiamy

    Zespół Margaret

    Zimne. Godzina spóźnienia.

    michal, 21 styczeń 2016

    Dołożymy wszelkich starań, aby przyspieszyć dowóz. Pozdrawiamy

    Zespół Margaret

    Jedzenie przyjechało ponad godzinę po terminie, zimne, nie było żadnej informacji o opóźnieniu i nie mieli sobie nic do zarzucenia... Dobrze że nie płaciłem za zamówienie z góry :)

    paweł, 21 styczeń 2016

    Opis niezgodny z prawdą! Zamówienie przyjechało z opóźnieniem, ale nie było zimne. Pozdrawiamy

    Zespół Margaret

    wszystko ok jedzenie świeże i smaczne dostawa punktualna

    Wiesław, 16 styczeń 2016

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    pomylono zupy

    Ewa, 08 styczeń 2016

    Jak tak to się poprawimy! Pozdrawiamy

    Zespół Margaret

    obiadek smaczny . dosawa szybka. polecam 4+/5

    Damian, 04 styczeń 2016

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Bardzo smaczny obiad

    Maria, 20 grudzień 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Jak zawsze super!!! Szkoda tylko, że uzyskane rabaty nie wliczają się do minimalnej kwoty zamówienia online :(

    Bartłomiej, 20 grudzień 2015

    Dziękujemy za opinię i sugestię!

    Zespół Margaret

    oczekiwałam na dowóz ponad 2h co przy wzmożonym ruchu jestem w stanie zrozumieć, ale ogromnym minusem jest to ze jedzenie było chłodne. Jedzenie było smaczne poza rosołem który smakował jak woda z przyprawą maggi!

    Sara, 15 grudzień 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Margaret

    Bardzo smaczne jedzenie i przede wszystkim świeże. Ceny przystępne. Obsługa terminowa. Polecam

    Wiesław, 14 grudzień 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Jak zwykle smacznie. Szybko dostarczone :)

    Bartłomiej, 10 grudzień 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Smacznie i niedrogo :)

    Kinga, 29 listopad 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Szybko, smacznie

    Robert, 25 listopad 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Margaret

    Pysznie, szybko, jak zawsze! :]

    Krystian, 20 listopad 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    super

    Krystian, 17 listopad 2015

    Dziękujemy!!!

    Zespół Margaret

    Polecam z czystym sumieniem. Smacznie, domowo. Jedzonko zawsze przywieziona na czas, a do tego dobra cena.

    Krystian, 16 listopad 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    kilka słów

    Krystian, 12 listopad 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Smacznie, a nawet bardzo smacznie :)

    Monika, 09 listopad 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Mięso trochę niedoprawione

    Radosław, 01 listopad 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Smacznie jak zawsze.

    Tomasz, 16 październik 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    mniam mniam

    Michał, 15 październik 2015

    Dziękujemy

    Zespół Margaret

    Na jedzenie trzeba było długo czekać otrzymałem je 20 minut po zapowiadanym terminie dostawy (60min). Otrzymałem zimne jedzenie...

    Damian, 13 październik 2015

    Dołożymy wszelkich starań, aby czas oczekiwania zminimalizować. Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    jedzenie wyśmienite, czas oczekiwania zdecydowanie do poprawy, po raz kolejny czekałem 2.5 godziny za obiadem, dlatego powinniście dowozić obiad do 1.5 godziny oraz dostawa powinna być bezpłatna tak jak u waszej konkurencji

    Przemek, 12 październik 2015

    Dziękujemy za opinię temat do analizy!

    Zespół Margaret

    Smaczne. Bardzo smaczne.

    Marta, 05 październik 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    świetne pierogi- cienkie ciasto i pyszny farsz, polecam!

    Ewa, 27 wrzesień 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Jak zawsze szybko i smacznie.

    Marcin, 21 wrzesień 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Mega! Nic dodać, nic ująć!

    Mateusz, 17 wrzesień 2015

    Dziękujemy bardzo!

    Zespół Margaret

    Smacznie i szybko.

    Marcin, 13 wrzesień 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Jedzenie bardzo smaczne, polecam!

    Monika, 08 wrzesień 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Bezproblemowe zamówienie internetowe . Jedzenie smaczne , cieple , dostarczone zgodnie z okreslonym czasem. Jetsesmy bardzo zadowoleni !

    Malwina, 01 wrzesień 2015

    Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    Domowe pyszne jedzenie ;-)

    Anita, 30 sierpień 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Jedz

    Anita, 30 sierpień 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Pyszny gulasz i kluski śląskie. Przepyszna zupa pomidorowa. Polecam

    Maria, 23 sierpień 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Margaret

    Smaczne!

    Rafał, 10 sierpień 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Jedzenie jak zwykle pyszne:) i szybka dostawa:D

    Michalina, 23 lipiec 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Margaret

    Szybko, sprawnie, domowo, pyyysznie !

    Alina, 20 lipiec 2015

    Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    Jak zawsze super!

    Judyta, 19 lipiec 2015

    Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    bardzo smaczna kuchnia domowa

    Piotr, 07 lipiec 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Smacznie i szybko

    Krzysztof, 28 czerwiec 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Szybka dostawa i dobre jedzenie, niestety oprócz frytek które okazały się zupełnie niejadalne.

    Marcin, 18 czerwiec 2015

    Dziękujemy za opinię

    Zespół Margaret

    Zupa pomidorowa kwaśna, w daniu głównym włos widoczny od razu, sałatka caprese bardzo średnia, brakowało oliwek i lepszego doprawienia. W tej cenie raczej nie polecam.

    Jakub, 18 czerwiec 2015

    Witam Zupa pomidorowa jest z zasady kwaskowa, a sałatka caprese nie posiada w swoim składzie oliwek jak również nie powinna być niczym doprawiana jak tylko zalewana oliwą. Pozdrawiamy!

    Zespół Margaret

    Za pierogi dałbym 5gwiazdek ale ocenę obniża średnio smaczna zupa grzybowa... ;)

    Damian, 12 czerwiec 2015

    Dziękujemy za przydatną opinię!

    Zespół Margaret

    Szybko i smacznie

    Krzysztof, 04 czerwiec 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Zamówienie przyszło z 50min opóźnieniem! a do tego jedzenie było zimne. IMO nie nie najlepszym pomysłem jest stosowanie szczelnie zamkniętych pojemników na drugie danie.

    Tomasz, 27 maj 2015

    Dziękujemy za uwagi. Postaramy się aby było lepiej!

    Zespół Margaret

    lkpkppok po [pok pok

    Piotr, 25 maj 2015

    emocje wzięły górę

    Zespół Margaret

    sprawnie , dostarczone na czas, jedzenie świeże- polecam.

    Czesława, 21 maj 2015

    dziękujemy za opinie!

    Margaret

    Zespół Margaret

    Jedzenie w porządku, dostawa bardzo szybka.

    Konrad, 19 maj 2015

    Dziękujemy

    Zespół Margaret

    Smacznie

    Wojciech, 14 maj 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Wszystko OK i na czas.

    Tomasz, 01 maj 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    jedzenie dobre i plus za zmianę opakowań na plastikowe ze zgrzewaną folią zamiast styropianowych.

    Katarzyna, 27 kwiecień 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Zabieram jedną gwiazdkę ponieważ czekałem na zamówienie dokładnie 2,5 godziny co jest absurdem! Poprzednie zamówienia dojeżdżały na czas, z jednym był problem, wystarczyłby telefon z restauracji jak wynikły jakieś problemy i uprzedzić ile to potrwa, bo to ja musiałem zadzwonić aby dowiedzieć się że jedzenie wyjechało i czekać kolejne 20min na dostarczenie. To jedyna uwaga, a jedzenie bardzo smaczne i z pewnością będę korzystał z restauracji i mam nadzieję że sytuacja z tak długim czasem oczekiwania się nie pojawi. Pozdrawiam! :)

    Przemek, 22 kwiecień 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    szybko i smacznie :)

    Judyta, 21 kwiecień 2015

    Dziękujemy za opinie!

    Zespół Margaret

    Pysznie

    Wojciech, 17 kwiecień 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Smacznie

    Wojciech, 14 kwiecień 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Trochę niedopracowana strona internetowa. Pyzy i pierogi są na sztuki, przy wyborze do nich np. surówki kwota dopisuje się do każdego (!) pieroga/pyzy.

    Tomasz, 11 kwiecień 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Smaczne szybko

    Adrianna, 29 marzec 2015

    Dziękujemy

    Zespół Margaret

    Brak jajka sadzonego w zestawie

    Tomasz, 18 marzec 2015

    Jeśli w danym dniu jako danie dnia wpisany jest sznycel to opisany jest jako panierowany i zawsze bez jajka. Pozdrawiamy serdecznie!

    Zespół Margaret

    .

    Magdalena, 04 marzec 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Jedzonko przepyszne, dostarczone w ekspresowym tempie. Gorąco polecam :)

    Michał, 27 luty 2015

    Dziękujemy za pozytywną opinię!

    Zespół Margaret

    mniam mniam

    Michał, 25 luty 2015

    DZIĘKUJEMY!

    Zespół Margaret

    Smacznie Polecam

    Wojciech, 20 luty 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Frytki były nieco przesolone

    Michał, 19 luty 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Po mojej poprzedniej opinii (z uwagami nt spamu wysyłanego na telefon) skontaktowano się ze mną obiecując iż na mój nr telefonu nie zostanie już wysłany żaden sms z promocjami... smsy jak przychodziły, tak przychodzą. Nie wiem czy wpływ na to miało moje kolejne zamówienie. Jednego jestem pewien - nie zaznaczyłem opcji "informuj o promocjach"

    Piotr, 17 luty 2015

    Temat wyjaśniony i zrealizowany.

    Zespół Margaret

    Jakość potraw się pogorszyła. Porcje są mniejsze zupy nie smaczne a cena wyższa. Szkoda bo była to jedna z niewielu restauracji z dowozem oferujących coś innego niż fast foody.

    Mateusz, 16 luty 2015

    Witam. Nie mamy żadnych informacji-reklamacji o gorszej jakości potraw. Porcje wagowo są idealnie identyczne, a ceny nie uległy zmianie. Pozdrawiamy

    Zespół Margaret

    Pyszne jedzenie i dostawa na czas :)

    Paulina, 15 luty 2015

    Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    Smacznie

    Wojciech, 13 luty 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    wszystko OK.

    Filip, 10 luty 2015

    Dziękujemy

    Zespół Margaret

    SMACZNIE I SOLIDNIE POLECAM

    Wojciech, 06 luty 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Smaczne jedzenie, terminowo dowożą.

    Damian, 03 luty 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Jedzenie jak zawsze bardzo dobre, a tym razem zamówienie było nawet 20min przed czasem :)

    Tomasz, 02 luty 2015

    Dziękujemy za opinię i oczywiście zapraszamy ponownie

    Zespół Margaret

    polecam

    Małgorzata, 30 styczeń 2015

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Polecam.

    Marcin, 28 styczeń 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Bardzo smacznie i szybka dostawa :) Polecam :)

    Michał, 26 styczeń 2015

    Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    serdecznie polecam

    Małgorzata, 20 styczeń 2015

    Dziękujemy za opinię!

    Zespół Margaret

    Zawsze pysznie, zawsze ciepłe (lub nawet gorące), zawsze o czasie, zawsze w dobrej cenie. CZYLI OGÓLNIE EXTRA !

    Kamil, 18 styczeń 2015

    Dziękujemy za opinię i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    nie byłam w restauracji

    Magdalena, 15 styczeń 2015

    Opinia o zamówieniu pod wskazany adres. Pozdrawiamy

    Zespół Margaret

    zdecydowanie pozytywna opinia. Wprawdzie dopiero jedno zamówienie za mną, ale wszystko przebiegło bardzo sprawnie, włącznie z płatnością i dostawą. Jedzenie było bardzo smaczne!

    Marta, 12 styczeń 2015

    Dziękujemy za opinię i oczywiście zapraszamy ponownie.

    Zespół Margaret

    Zamówienie niezrealizowane bo nagle wprowadza sie opłatę za dojazd. Oczekuję na zwrot kosztów zamówienia na moje konto. jesli za obiad płacę 30 zł to jak mozna doliczac koszt dowozu gdy w innych firmach cały obiad kosztuje 10 góra 15 zl. Rezygnuję z usług tej firmy a szkoda bo Wasze posiłki naprawde były dobre

    Ireneusz, 10 styczeń 2015

    Od 8 miesięcy istnieje taka sama strefa dostaw I II oraz trzecia. Obowiązują w niej stałe koszty dostaw I 0 zł II 8zł III 12zł. Złożył pan zamówienie nawet poza trzecią strefą dostaw gdzie zamówień nie realizujemy i oczekiwał bezpłatnej dostawy. Kurs 12km w jedną stronę. Do interpretacji dla wszystkich. Pozdrawiamy

    Zespół Margaret

    Pychota !

    Kamil, 09 styczeń 2015

    Dziękujemy!!!

    Zespół Margaret

    Domowa zupa, pyszny kotlet (doprawiony! co rzadko się zdarza w dzisiejszych czasach). I do tego jeszcze szybka dostawa, naprawdę warto:)

    Jakub, 07 styczeń 2015

    Dziękujemy za opinię! i zapraszamy ponownie

    Zespół Margaret

    super

    Daniel, 19 grudzień 2014

    Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    danie dnia bardzo smaczne. Pieczarkowa i schab w sosie. Polecam

    Stanisława, 08 grudzień 2014

    Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    Would eat again!

    Anna, 03 grudzień 2014

    Dziękujemy

    Zespół Margaret

    Zestawy dnia bardzo smaczne...zupa krupnik i kartoflanka, stek...spore porcje, ciepłe i smaczne. Polecam

    Stanisława, 02 grudzień 2014

    Dziękujemy i zapraszamy ponownie.

    Zespół Margaret

    polecam

    Łukasz, 27 listopad 2014

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Jedzenie dojechalo przed czasem. Było nadal ciepłe - duży plus. Jakość jedzenia - MEGA, dobrze doprawione, świeże mięso i wyśmienite surówki. Pycha. Jedyna uwaga ale to bardziej dla zamawiających - Porcje nie są olbrzymie. Są duże ale nie olbrzymie. Jak dla mnie 5/5 polecam!

    Szymon, 22 listopad 2014

    Dziękujemy za opinie i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    Zestawy dnia bardzo smaczne. Dostawa punktualna, jedzenie ciepłe, obsługa on line sympatyczna i profesjonalna. Polecam!:-)

    Stanisława, 17 listopad 2014

    Dziękujemy serdecznie za fajną opinię. Pozdrawiamy!

    Zespół Margaret

    Bardzo smaczne jedzenie

    Łukasz, 10 listopad 2014

    Dziękujemy za pozytywną opinię i zapraszamy do nas ponownie!

    Zespół Margaret

    bardzo dobre jedzenie. Polecam.

    Łukasz, 31 październik 2014

    Dziękujemy za opinię zapraszając do nas ponownie!

    Zespół Margaret

    Bardzo dobre jedzenie.

    Kinga, 26 październik 2014

    Dziękujemy za opinie i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    Bardzo długi czas dostawy, ogórkowa paskudna.

    Wojciech, 09 październik 2014

    Witam serdecznie. W dniu 8. X. mieliśmy wyjątkowo duże kolejki. Czynimy starania o to, aby czas oczekiwania maksymalnie zminimalizować. Za tą sytuację przepraszamy! Co do ogórkowej nie mieliśmy żadnych skarg zupa klientom smakowała. Myślę, że to raczej kwestia gustu i różnych smaków. Zapraszamy ponownie, a na pewno się poprawimy.

    Zespół Margaret

    brak uwag :)

    Piotr, 03 październik 2014

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    Bardzo smacznie, szkoda, że dowóz od 32 złotych :(

    Amadeusz, 28 wrzesień 2014

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret

    mimo zamówienia dwóch napojów, nie dostaliśmy żadnego. A schab z ziemniakami był zimny. Jak na takie koszty dostawy, liczyłabym na lepszą jakość.

    Maria, 26 wrzesień 2014

    Kontakt z klientem telefoniczny.

    Zespół Margaret

    Bardzo wygodna płatność on-line. Polecam

    Anna, 22 wrzesień 2014

    Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    mniam, mniam, mniam! Polecam!

    Piotr, 10 wrzesień 2014

    Polecamy się wciąż! i dziękujemy

    Zespół Margaret

    Zamawianie online jest proste i wygodne, choć zniżki opisane w zakładce promocje jakoś mi się nie policzyły. Co do restauracji, niestety trafiłem na niedoprawione jedzenie i czekałem zamiast 90 minut - aż 140...

    Wojciech, 18 sierpień 2014

    Witam
    Każda nasza promocja jest opisana w którym momencie i jak działa. Kody promocyjne o wartości 5zł wysyłamy do naszych klientów sukcesywnie w ramach aktywności. Co do czasu oczekiwania jest nam bardzo przykro, że trafił pan na taką chwilę gdzie była już tak duża kolejka oczekujących. Zamówienia realizujemy zgodnie z kolejnością. Raz bywa, że kolejka jest mniejsza i 45 lub 60 min wystarcza na realizację, a nieraz niestety nie. Za to przepraszamy. Co do przyprawiania wychodzimy z założenia, że nie każdy lubi mocniej przyprawione i dlatego też tu jesteśmy ostrożni. Dosolić np. można zawsze w drugą stronę już niestety nie. Jednak zapraszamy ponownie do nas, abyśmy mogli w pana oczach się poprawić.Pozdrawiamy i zapraszamy!

    Zespół Margaret

    :-)

    Piotr, 31 lipiec 2014

    Dzię ku je my!

    Zespół Margaret

    ciepłe i świeże

    Krzysztof, 13 lipiec 2014

    Dziękujemy i polecamy się na przyszłość!

    Zespół Margaret

    Smaczne domowe jedzenie, szybka dostawa, dobra obsługa od początku do końca, będę tu zaglądała :)

    Monika, 06 lipiec 2014

    Dziękujemy za ocenę i zapraszamy ponownie!

    Zespół Margaret

    Wszystko tak jak powinno być! Dobre, gorące i na czas. System zamawiania online jak marzenie:)

    Monika, 14 czerwiec 2014

    Dziękujemy!

    Zespół Margaret